Contact TeqJob

Form Contact REC

Laat het ons weten als je vragen of opmerkingen hebt. Wij zullen altijd contact opnemen naar aanleiding van een bericht. 

TeqJob werkt vanaf de oprichting grotendeels online. Zo kunnen wij snel schakelen en ons volledig richten op het recruitment en het vinden van de juiste baan voor de kandidaten die zich bij ons inschrijven.

Wij zijn op elke werkdag van 8:00u tot 18:00u bereikbaar op 020 210 15000 en per mail [email protected] maar ook na werktijd maken wij tijd vrij om contact te hebben met elkaar. Dit is fijn voor kandidaten die op het moment een baan hebben en liever in gesprek zijn met ons als ze niet aan het werk zijn.

Wij houden rekening met je privacy en zullen de verstuurde gegevens nooit ongevraagd commercieel gebruiken. 

Informatie

TeqJob Engineering & Management is de specialist in het bemiddelen van personeel binnen de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. De regio waarin wij werkzaam zijn is Amsterdam en omgeving.
KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06

Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram