Over TeqJob

Wie is TeqJob?

Ik ben Dennis Wilmans. De kracht achter TeqJob. Met ruim 20 jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling (detachering / werving & selectie) en een achtergrond in de techniek op management niveau ken ik de markt en mogelijkheden om engineers en opdrachtgevers samen te brengen. Mijn kennis van techniek gaat verder dan de opleiding MTS energietechniek (ETS Amsterdam). Als werkvoorbereider/ projectmanager in de beveiligingstechniek en renovatie heb ik de dagelijkse praktijk zelf ervaren. Na het behalen van de HBO-opleiding (bedrijfspsychologie) HRM, heb ik gewerkt bij verschillende technische arbeidsbemiddelaars. Van vestigingsmanager tot operationeel manager.

TeqJob Labels

De focus van TeqJob ligt op drie doelgroepen, Beveiligingstechniek, Engineering en Management. Omdat deze doelgroepen allemaal een andere kennisgebied vertegenwoordigen hebben wij hier ook drie verschillende websites voor opgezet. Hierdoor zijn wij beter vindbaar en kunnen werkgevers en professionals goed ondersteunen in het vinden van een baan of het invullen van een vacature. Op alle niveaus en vakgebieden hebben wij zelf ervaring opgedaan en kunnen hierdoor wij onze dienstverlening op een hoog kwalitatief niveau invulling geven.

Ambitie

Ik geloof dat het werven en selecteren / detacheren van technisch professionals efficiënter en slimmer kan, maar vooral menselijker. Met TeqJob kijk ik daarom verder dan een CV en een vacaturetekst. Ik spreek iedere kandidaat persoonlijk en wil meer van de opdrachtgever weten dan alleen een vacaturetekst. Wij zijn pas tevreden wanneer de vacature van onze opdrachtgevers en de wensen van de beveiligingsmonteur, engineer of manager voor de volle 100% zijn ingevuld.

Specialisatie

Door een vergaande specialisatie en deze online gescheiden te houden vergroten wij onze vindbaarheid. Dit heeft positief resultaat op de inschrijvingen en de aanmeldingen van nieuwe vacatures. Naast het plaatsen van vacatures op onze eigen websites zijn wij actief op LinkedIn, zowel actieve werving en het plaatsen van vacatures. Onze specialisatie geeft ons ook op Linkedin grote voorsprong en onze slagvaardigheid. De vakgebieden waar wij actief in zijn:

  • TeqJob Beveiligingstechniek, van monteur tot manager met een actief landelijk netwerk
  • TeqJob Engineering, alle functies binnen de engineering in de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Dit doen wij in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland.
  • TeqJob Management, alle functies op management niveau in de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Dit doen wij in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland.

Aanbevelingen

Jeroen, Bemiddeling bij Tebulo IA
Ik was opzoek naar een andere uitdaging, de vacature als software engineer tegen het lijf gelopen via teqjob. Al gauw een belletje van Dennis gekregen zeer sociaal en profesioneel. Hij bracht mij gauw in contact met Tebulo IA en hield zo nu en dan nog even vinger aan de pols. Nu erg tevreden met mijn nieuwe baan.

Minghui, Bemiddeling bij Mean Well
Dennis invited me last month and now I am a technical service engineer. That is really efficient with only half month. From technical side, Dennis has many fantastic technical positions with competitive offer. With regards to personality, he is kind and patient. He makes me easy in the process of application. I have a perfect experience in this application based his communication. I recommend him.

Carl, Bemiddeling bij Tebulo
Dennis invited me last month and now I am a technical service engineer. That is really efficient with only half month. From technical side, Dennis has many fantastic technical positions with competitive offer. With regards to personality, he is kind and patient. He makes me easy in the process of application. I have a perfect experience in this application based his communication. I recommend him.

Zeroplastic

Het idee voor TeqJob Recruitment  is ontstaan tijdens een Kitesurf vakantie op Zanzibar. Hier zie je helaas erg goed de gevolgen van al het plastic afval in zee en op de stranden. Om deze reden doneert TeqJob jaarlijks een bedrag aan een project dat een bijdrage levert aan een plastic vrije oceaan. < Meer Info >

Informatie

TeqJob Engineering & Management is de specialist in het bemiddelen van personeel binnen de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. De regio waarin wij werkzaam zijn is Amsterdam en omgeving.
KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06

Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram