Werving en Selectie

TeqJob Werving & Selectie

Bent u opzoek naar een permanente invulling van een vacature en wilt u de invulling van deze vacature uitbesteden dan wordt er gesproken van Werving en Selectie. Bij de financiële voorwaarden voor een Werving & Selectie opdracht is vaak het bruto salaris van de gewenste technisch specialist het uitgangspunt. Het huidige landelijk gemiddelde ligt tussen de 20% en 26% van een bruto jaarsalaris als wervings fee. Bij TeqJob Engineering is de werving & selectie / recruitment fee 20% van het overeengekomen bruto jaarsalaris inclusief vakantierechten.

Wij factureren de werving & selectie fee per maand over een periode van 6 maanden, indien om wat voor reden dan ook de samenwerking binnen deze periode stopt tussen de werkgever en de werknemer dan zal er voor dit project niet meer gefactureerd worden. Voorwaarde hierbij is dat de kandidaat direct of indirect niet meer werkzaam is voor uw bedrijf of een hier aan gelieerde organisatie.

Berekening Werving & Selectie fee

Bent u opzoek naar een permanente invulling van een vacature en wilt u de invulling van deze vacature uitbesteden dan wordt er gesproken van Werving en Selectie. Bij de financiële voorwaarden voor een Werving & Selectie opdracht is vaak het bruto salaris van de gewenste technisch specialist het uitgangspunt. Het huidige landelijk gemiddelde ligt tussen de 20% en 28% van een bruto jaarsalaris als wervings fee. Bij TeqJob Engineering is de werving & selectie / recruitment fee 20% van het overeengekomen bruto jaarsalaris inclusief vakantierechten. Neem contact op voor een samenwerking met TeqJob. De manier van facturering is zeer divers, mogelijke vormen zijn:

  • in één keer bij de start van de specialist bij de opdrachtgever;
  • in twee keer, 1/2 bij de start en 1/2 na 1 of 2 maanden;
  • 1/4 voor de opdracht en een combinatie van de vorige twee opties;
  • een abonnement vorm;
  • via TeqJob, 6 termijnen, 1st 1/6 bij aanvang en vervolgens 1/6 per maand.

Bij TeqJob Engineering hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen en wij facturen in 6 maandelijkse termijnen vanaf de startdatum. Mocht binnen deze periode de arbeidsrelatie niet voortgezet worden dan stoppen wij zodra dit bij ons bekend is de facturatie.

Werving en Selectie fee rekenvoorbeelden

Bruto maandsalaris: € 3000,00 –> Bruto jaarsalaris 12,96* € 3000= € 38.880,00 –> 28% = € 10.886,40
Bruto maandsalaris: € 3000,00 –> Bruto jaarsalaris 12,96* € 3000= € 38.880,00 –> 24% = € 9.331,20
Bruto maandsalaris: € 3000,00 –> Bruto jaarsalaris 12,96* € 3000= € 38.880,00 –> 20% = € 7.776,00 (via TeqJob)

Naast de financiële voorwaarden van een Werving en Selectie opdracht worden er vaak ook procedurele voorwaarden vastgelegd. Hierbij moet gedacht worden aan voorwaarden als no cure no pay, exclusiviteit en garantie. No cure no pay betekend geen invulling op de vacature ook geen kosten. Bij exclusiviteit wordt er ook vaak al een bedrag voor de opdracht betaald en kan er met de naam van de opdrachtgever geadverteerd worden. Dit betekend wel dat er een zeker inspanning verwacht mag worden en dan moeten er ook afspraken gemaakt worden over de feedback die gegeven wordt en de tijdsduur van die inspanning.

Garantievoorwaarden zijn belangrijk voor het mislukken van de arbeidsverhouding na de opdracht. Dit moeten altijd objectieve afspraken zijn om discussies, eventuele terugbetaling of schadevergoedingen te voorkomen.

Via Werving & Selectie is het mogelijk om het aantrekken van nieuw technisch specialisten zoals bijvoorbeeld: Beveiligingsmonteur, werkvoorbereider of een projectmanager zodat het installatiebureau of engineeringsbureau zich bezig kan houden met de kernzaken waar het verdienmodel op gebouwd is. De investering die gedaan moet worden voor nieuw personeel is vaak niet gering, hierbij valt te denken aan; tijd, adverteren, juiste keuzes maken voor de beste media kanalen om te werven, vacature teksten schrijven, uitval, etc. etc. Dit kan oplopen tot een half jaarsalaris van de gewenste technisch specialist. De kerntaak van een Werving & Selectie bureau is het contact leggen met mogelijke kandidaten, bij voorkeur in één vakgebied waardoor er snelheid en kwaliteit gewaarborgd kan worden en de kans op uitval geminimaliseerd zal zijn.

Heeft u interesse of vragen over onze dienstverlening maak dan gebruik van ons contactformulier of bel ons direct op 020 210 1500 (gratis advies)

Voordelen van een samenwerking met TeqJob zijn

#1, Wij zijn gespecialiseerd in recruitment en hebben een actieve database met kandidaten die latent openstaan voor een nieuwe baan.

#2, Wij hebben een groot netwerk (ruim 4000 connecties op LinkedIn) en zoeken actief naar uw nieuwe medewerker.

#3, Indien mogelijk trekken wij altijd meerdere referenties na.

#4, U betaald pas als u de kandidaat zelf aangenomen heeft.

#5, Wij weten als geen ander hoe een goede vacature tekst (SEO) opgesteld moet worden om gevonden te worden in Google en wij plaatsen deze op diverse vacaturebanken.

 

Informatie

TeqJob Engineering & Management is de specialist in het bemiddelen van personeel binnen de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. De regio waarin wij werkzaam zijn is Amsterdam en omgeving.
KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06

Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram